loading...
مجموعه احادیث و روایات
paray بازدید : 547 جمعه 22 اردیبهشت 1396 نظرات (1)

احادیث امام سجاد (ع) سری اول

حدیث امام سجاد

چهل حديث بسيار زيبا از


***امام زين العابدين(عليه السلام)***



1. إنَّ الْمَعْرِفَهَ، وَكَمالَ دینِ الْمُسْلِمِ تَرْكُهُ الْكَلامَ فیما لایُغْنیهِ، وَقِلَّهُ ریائِهِ، وَحِلْمُهُ، وَصَبْرُهُ، وَحُسْنُ خُلْقِهِ. 



همانا معرفت و كمال دین مسلمان، در گرو رهاكردن سخنان و حرف هائى است كه به حال او ـو دیگرانـ سودى ندارد. و از ریا و خودنمائى دورى جستن، در برابر مشكلات زندگى بردبار و شكیبا بودن و  داراى اخلاق پسندیده و نیك سیرت بودن است.


 تحف العقول: ص 202، بحارالأنوار: ج 2، ص 129، ح 11


 


2. مَنْ لَمْ یَكُنْ عَقْلُهُ أكْمَلَ ما فیهِ، كانَ هَلاكُهُ مِنْ أیْسَرِ ما فیهِ. 



كسى كه بینش و عقل خود را به كمال نرساند ـ و در رُكود فكرى و فرهنگى بسر برد ـ به سادگى در هلاكت و گمراهى و سقوط قرار خواهد گرفت.


 بحارالأنوار: ج 1، ص 94، ح 26


 


3. عَجَباً كُلّ الْعَجَبِ لِمَنْ عَمِلَ لِدارِ الْفَناءِ وَتَرَكَ دارَ الْبقاء. 



بسیار عجیب است از كسانى كه براى این دنیاى زودگذر و فانى كار مى كنند و خون دل مى خورند ولى آخرت را كه باقى و ابدى است رها و فراموش كرده اند.


 بحارالأنوار: ج 73، ص 127، ح 128


 


paray بازدید : 533 دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 نظرات (0)

احادیث امام حسین (ع) سری اول

حدیث از امام حسین

حدیث (1) امام حسین علیه السلام فرمودند:


لاتـَرفع حــاجَتَک إلاّ إلـى أحـَدٍ ثَلاثة: إلـى ذِى دیـنٍ، اَو مُــرُوّة اَو حَسَب


 

جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که اصالت خانوادگى داشته باشد.


(تحف العقول ، ص 247)


حدیث (2) امام حسین علیه السلام فرمودند:


أیما اثنَین جَرى بینهما کلام فطلب أحدهما رضَـى الاخر کانَ سابقة الىَ الجنّة

 

هر یک از دو نفـرى که میان آنها نزاعى واقع شود و یکـى از آن دو رضایت دیگرى را بجـویـد ، سبقت گیـرنـده اهل بهشت خـواهـد بــود.


(کشف الغمة فی معرفة الائمه ج 2،ص 33)


حدیث (3) امام حسین علیه السلام فرمودند:


لاأفلَحَ قـَومٌ اشتَـروا مَـرضـاتِ المَخلـُوق بسَخَطِ الخـالِق


 

رستگـار نمی شوند مـردمـى که خشنـودى مخلـوق را در مقـابل غضب خـالق خریدنـد.


(بحارالانوار،ج 44،ص383)


حدیث (4) امام حسین علیه السلام فرمودند:


إنَّ شِیعَتَنا مَن سَلمَت قُلُوبُهُم مٍن کلِّ غَشٍّ وَ غِلٍّ وَ دَغَلٍ



بدرستی که شیعیان ما قلبشان از هرناخالصی و حیله و تزویر پاک است


(التفسیر المنسوب الی الامام الحسن العسکری علیه السلام ص309)


paray بازدید : 388 دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 نظرات (0)

احادیث امام مهدی صاحب الزمان (عج)

حدیث از حضرت مهدی صاحب الزمان

خبرگزاری ایسنا: انسان دين‌دار عصر غيبت که دسترسي عادي به امام زمان(عج) ندارد، بر اساس درک عقلي و تهذيب اخلاق و انديشه به يقين والايي دست مي‌يابد و همواره به دفاع از احکام و عقايد ديني مي‌پردازد.


 اين در شرايطي است که اغلب مردم در زرق و برق و لذات مادي خود را غرق ساخته‌اند و به احکام و ارزش‌هاي ديني و فضيلت‌هاي انساني بي‌توجه شده‌اند.


به مناسبت 15 شعبان ميلاد باسعادت حضرت مهدي (عج) نظر خوانندگان را به گوشه‌هايي از درياي بي‌كران معرفتي كه حضرت مهدي(عج) مسلمانان را از آن بهره‌مند كرده‌اند، جلب مي‌كنیم.




صاحب‌الزمان، مهدي موعود(عج) مي‌فرمايند؛


1. نفع بردن از من در زمان غيبتم مانند نفع بردن از خورشيد هنگام پنهان شدنش در پشت ابرهاست و همانا من ايمني بخش اهل زمين هستم، همچنانکه ستارگان ايمني بخش اهل آسمانند. (بحارالأنوار، ج 53، ص 181)


2. من ذخيره خدا در روي زمين و انتقام گيرنده از دشمنان او هستم. (تفسير نورالثقلين، ج 2، ص 392)


3. ملعون است، ملعون است کسي که نماز مغربش را به تأخير بيندازد، تا زماني که ستارگان آسمان پديدار شوند. (بحارالأنوار، ج 52، ص 15)


4. هيچ چيز مانند نماز بيني شيطان را به خاک نمي‌مالد، پس نماز بگزار و بيني شيطان را به خاک بمال. (بحارالأنوار، ج 53، ص 182)


5. هر يک از پدرانم بيعت يکي از طاغوت‌هاي زمان به گردنشان بود، ولي من در حالي قيام خواهم کرد که بيعت هيچ طاغوتي به گردنم نباشد. (بحارالأنوار، ج 53، ص 181)


6. من آخرين جانشين پيامبر هستم، و به وسيله من است که خداوند بلا را از خاندان و شيعيانم دور مي‌سازد. (بحارالأنوار، ج 52، ص 30)


7. هر کس در اجراي اوامر خداوند کوشا باشد، خدا نيز وي را در دستيابي به حاجتش ياري مي‌کند. (بحارالأنوار، ج 51، ص 331)


8. سنت تخلف‌ناپذير خداوند بر اين است که حق را به فرجام برساند و باطل را نابود کند، و او بر آنچه بيان نمودم گواه است. (بحارالأنوار، ج 53، ص 193)


paray بازدید : 490 دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 نظرات (0)

احاديث امام محمد باقر عليه السلام

حدیث امام محمد باقر


امام باقر(ع) : از رسول اکرم (ص) حدیث کرده است که فرمود : صبح کن و روزت را بگذران که یاعالم باشی یا علم آموز و بپرهیز از اینکه عمرت در لذائذ غفلت زا و کامجوئی های زیان بخش سپری گردد.  الحدیث جلد1 صفحه54

 

*********احاديث امام محمد باقر (ع)**********

 

 امام باقر(ع) : طبیعت بشر با شهوت و میل و حرص و ترس و خشم و لذت آمیخته شده است ، جز آنکه در بین مردم کسانی هستند که این پیوند و کشش طبیعی را با نیروی تقوی و حیاء و تنزه مهار کرده اند. موقعیکه نفس متجاوزت ، تو رابه گناه می خواند به آسمان با عظمت و کیهان حیرت زا نگاه کن و از خداوند بزرگی که جهان را آفریده و بر آن حکومت می کند بترس و از گناه خودداری کن ، اگر از خداوند توانا خوف نداری به زمین نظر افکن شاید از حکومت بشری و افکار عمومی شرم کنی و مرتکب معصیت نشوی ، اگر جرات و جسارتت به جایی رسیده که نه از حکومت الهی میترسی و نه از مردم زمین شرم داری خود را از صف انسانها خارج بدان و درعدد بهائم و حیوانات به حساب آور.  الحدیث جلد 1 صفحه 71

 

*********احاديث امام محمد باقر (ع)**********

 

امام باقر(ع) از رسول اکرم (ص) حدیث کرده است که : اسلام دین محکم و قوی خداوند است ، راه مستقیم آن را با مدارا بپیمایید و تندروی ننمائید. الحدیث جلد 1 صفحه 92

 

*********احاديث امام محمد باقر (ع)**********

 

امام باقر (ع ) : از اندرزهای لقمان حکیم به فرزندش این بود که فرزند عزیز ، کسی که با گناهکار شریک شود راه ناپاکی را از وی یاد می گیرد ، کسی که مجادله را دوست داشته باشد مورد فحش و دشنام واقع می شود ، کسی که در جایگاههای و مکانهای بدنام قدم بگذارد متهم خواهد شد ، کسی که با رفیق بد همگام گردد از فساد اخلاق سالم نمی ماند ، کسی که مالک زبان خود نباشد سرانجام پشیمان خواهد گشت. الحدیث جلد 3 صفحه 98

 

*********احاديث امام محمد باقر (ع)**********

 

حضرت باقر (ع) : خداوند از مردم خواستار دو فضيلت است: 1- به نعمت‌ها اقرار كنند تا بر آن بيفزايد، 2- به گناهان اعتراف نمايند تا آنها را ببخشد. الحديث جلد 2  صفحه 182

 

*********احاديث امام محمد باقر (ع)**********

 

 امام باقر (ع) : هر بنده‌اي از بندگان خدا روش گمراه‌كننده‌اي را بين مردم بنيان نهد، براي او گناهي همانند گناه كساني است كه مرتكب آن عمل شده‌اند، بدون آن كه از گناه عاملين آن كاسته شود. الحديث جلد 2  صفحه 155

 

*********احاديث امام محمد باقر (ع)**********

 

 امام باقر (ع) : از اندرزهاي لقمان حكيم به فرزندش اين بود كه فرزند عزيز، كسي كه با گناهكار شريك شود راه ناپاكي را از وي ياد مي‌گيرد، كسي كه مجادله را دوست داشته باشد مورد فحش و دشنام واقع مي‌شود، كسي كه در جايگاه‌هاي بدنام قدم بگذارد متهم خواهد شد، كسي كه با رفيق بد همگام گردد از فساد اخلاق سالم نمي‌ماند، كسي كه مالك زبان خود نباشد سرانجام پشيمان خواهد گشت. الحديث جلد 2  صفحه 131

 

 بیشتر بخوانید: چند حکایت زیبا از امام محمد باقر (ع)

 

 

امام باقر (ع) : دنيا بازاري از بازارها است. گروهي از اين بازار خارج مي‌شوند، كالاي نافع و سودبخش مي‌برند و بعضي با متاع مضر و زيان‌بار از اين بازار بيرون مي‌روند. الحديث جلد 2  صفحه 39

*********احاديث امام محمد باقر (ع)**********

 

  امام باقر (ع) : در دل هیچ انسانی کبر(تکبر) وارد نمی شود مگر آنکه عقلش به همان اندازه ناقص می شود ، خواه کم باشد یا زیاد . الحدیث جلد 2 صفحه 319

 

*********احاديث امام محمد باقر (ع)**********

 

 امام باقر (ع) به جابر جعفی فرمود : ای جابر آگاه باش ، زمانی از دوستان ما به حساب می آیی که اگر تمام اهل یک شهر بگویند که تو مرد بدی هستی (یا انتقادت گویند ) سخن آنان غمگین و متاثرت نکند ، و اگر همه آنان گفتند تو مرد شایسته و خوبی هستی مسرور و خوشحالت ننماید (خوشحال نشوی ) بلکه اعمال و رفتارت را به کتاب خدا عرضه کن ، اگر دیدی کردار و گفتارت مانند قرآن است و در راه قرآن قدم بر می داری حرامهایش را ترک می کنی و خواسته های آن کتاب مقدس را با علاقه و میل انجام می دهی و از کیفر هایی که در راه آن آمده خائف و ترسانی در روش خود پابرجا و شادمان باش و بدان که گفته های مردم به تو زیانی نمی رساند ( خوشحال باش که پشت سرت حرف می زنند ، زیرا گناهان تو را به حساب آنها می نویسند و ثوابهایش را به حساب تو ) ولی اگر کارها و رفتارت مخالف قرآن بود و بر خلاف کتاب خدا قدم بر می داری ، چه چیز تو را از خودت غافل و بی خبر ساخته است .الحدیث جلد 2 صفحه 386

 

*********احاديث امام محمد باقر (ع)**********

 

امام محمد باقر (ع) : پدرم فرمود : چهار صفت در هرکس باشد اسلامش کامل و گناهش آمرزیده است و هنگام مرگ خدا از او راضی خواهد بود : 1.چون با مردم پیمانی بندد برای خدا به عهدش وفا کند.2.زبانش راستگو باشد.3.از کاری که نزد خدا یا در نظر مردم زشت است شرم کند.4.اخلاقش با زن و فرزندش خوش باشد.نصایح صفحه 197 الی 198

 

 

 

paray بازدید : 232 یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 نظرات (0)

14 ثواب خدمت کردن مرد به همسرش در کلام حضرت محمد(ص)

حدیث همسرداری

امير مومنان امام علی عليه‌السلام فرمود: روزی در حالى كه فاطمه(س) نزدیک من نشسته بود و من عدس پاک می‌کردم، پیامبر صلی الله علیه و اله وارد شدند و فرمودند: ای اباالحسن! عرض كردم لبيك يا رسول اللَّه! فرمود: آنچه مي‌گويم بشنو زیرا من هیچ حرفی نمی‌زنم مگر اینکه به امر پروردگار است:

-مردى كه به  زن خود در خانه کمک كند، خدا ثواب یک سال عبادتی را که روزها روزه باشد و شبها به قیام و نماز ایستاده باشد به او می‌دهد.


-خداوند ثواب صابران و ثواب یعقوب و داود و عیسی علیهم‌السلام را به او عطا خواهد کرد.


-يا على هر كه در خانه در خدمت خانواده خود باشد و آن را ننگ نداند خدواند نام او جزو شهدا می‌نویسد و ثواب هزار شهید را در هر روز شب برای او محاسبه می‌کند.


-برای هر قدمی که بر می‌دارد ثواب یک حج و عمره می‌نویسد و به هر رگی که در بدن اوست در بهشت شهری به او عنایت می‌کند.


-يا على يك ساعت خدمت کردن در خانه از عبادت هزار ساله و هزار حج و هزار عمره بهتر است.


-خدمت کردن به عیال از آزاد كردن هزار بنده و هزار جهاد و عيادت هزار بيمار و شرکت در هزار  نماز جمعه وشرکت در هزار تشییع  جنازه و سیر کردن هزار گرسنه و پوشاندن هزار برهنه  گرفتن  هزار اسير در راه خدا بهتر است.


-ثواب خدمت کردن به خانواده از هزار دينار صدقه دادن به درویشان بهتر است.


-خدمت به عیال از خواندن تورية و انجيل و زبور و قرآن برای او بهتر است و از هزار اسير كه بخرد و آنها را در راه خدا آزاد کند برتر می‌باشد.


-برای او از صدقه دادن هزار شتر به نیازمندان بهتر است.


-از دنیا بیرون نمی رود مگر اینکه جای خود را در بهشت می‌بیند.


-يا على هر کسی خدمت کردن به خانواده خود را ننگ نداند خداوند او را بدون حساب به بهشت داخل می‌کند.


paray بازدید : 469 یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 نظرات (0)

احادیث امام حسن مجتبی (ع) سری اول

حدیث اما حسن مجتبی

1- از حضرت امام حسن علیه السلام پرسیده شد که بردباری یعنی چه؟ فرمودند: بردباری عبارت از فرو بردن خشم و اختیار خودداشتن است. (تحف العقول، ص 227)

2- از حضرت پرسیده شده بزرگواری چیست؟ فرمودند: احسان به قبیله و تبار و تحمل خسارت و جرم آنها. (تحف العقول، ص 227)

3-از امام علیه السلام پرسیده شد که جوانمردی یعنی چه؟ فرمودند:جوانمردی عبارت است از حراست دین، و عزت نفس، و بانرمش برخورد نمودن و بررسی عملکرد خویش، و پرداخت حقوق و دوستی نمودن با مردم. (تحف العقول، ص 227)

4- از امام حسن علیه السلام معنای کرامت و بزرگ منشی را پرسیدند؟فرمودند: بخشش پیش از خواهش و اطعام در هنگام قحطی.

5- امام علیه السلام فرمودند: «ای بندگان خدا» بدانید که خداوند شما رابیهوده نیافریده است، و بحال خود رها ننموده، مدت عمرتان را نوشته، و روزی شما را بینتان قسمت کرده تا هر خردمندی قدر و ارزش خود را بداند و بفهمد جز آنچه مقدر شده هرگز به او نمی رسد. (تحف العقول، ص 234)

6- امام مجتبی علیه السلام فرموده است: به تحقیق خداوند روزی شما رابر عهده گرفته است، و شما را برای بندگی فراغت بخشیده و به شکرگزاری تشویق نموده است و نماز را بر شما واجب فرموده و به پرهیزکاری توصیه فرموده است. (تحف العقول، ص 234)

امام حسن علیه السلام فرمود: چنان برای دنیایت تلاش کن که گویاهمیشه زنده ای، و چنان برای آخرتت تلاش کن که گوئی فردامرگت فرا می رسد

7- امام مجتبی علیه السلام فرموده است: پرهیزکاری در بازگشت «به سوی خدا» و سررشته هر حکمت، و شرافت هر کار است، وهر کس از پرهیزکاران به کامیابی رسید به وسیله تقوا بوده است. (تحف العقول، ص 234)

8- امام مجتبی علیه السلام فرمود: هیچ قومی مشورت نکرد مگر اینکه به ترقی و تکامل راه یافت. (تحف العقول، ص 236)

9- امام حسن علیه السلام: در تفسیر آیه شریفه «وقفوهم انهم مسئولون » فرموده اند: به تحقیق «روز قیامت » هیچ بنده ای قدم از قدم برنمی دارد مگر اینکه نسبت به چهار چیز مورد بازجوئی و پرسش قرار می گیرد:

1- از جوانی اش که در چه راهی مصرف نموده.

2- و از عمرش که در چه کاری آنرا بکار گرفته.

3- و از ثروتش که چگونه جمع و در چه راهی مصرف نموده.

4- و از دوستی ما اهلبیت و خاندان پیامبرصلی الله علیه وآله وسلم. (بحار، ج 44، ص 13-12)

10- جدم رسول خداصلی الله علیه وآله وسلم فرمودند: اگر از بنی امیه «در روی زمین احدی نماند جز پیرزن فرتوت و ناتوانی، همان دین خدا را به مسیر نادرستی خواهد کشاند. (بحار، ج 44، ص 43)

11- امام حسن علیه السلام فرمود: چنان برای دنیایت تلاش کن که گویاهمیشه زنده ای، و چنان برای آخرتت تلاش کن که گوئی فردامرگت فرا می رسد.

(الحیاة، ج 4، ص 62)

 

12- راوی می گوید: امام حسن علیه السلام زمانی که نماز را برپا می داشتندزیباترین لباس را می پوشیدند، به حضرت عرض شد، ای پسررسول خدا چرا به هنگام نماز اینگونه لباس می پوشی؟حضرت فرمودند: به تحقیق خدا زیبا است و زیبائی را دوست می دارد. پس خود را برای پروردگارم می آرایم، چنانچه می فرماید: «به هنگام نماز و حضور در مساجد لباس زیبای خود را بپوشید» پس دوست دارم که بهترین لباسم را بپوشم. (الحیاة، ج 5، ص 66)

paray بازدید : 232 یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 نظرات (0)

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

حدیث حضرت محمد

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

نشان منافق سه چیز است:

۱ – سخن به دروغ بگوید ۲ – از وعده تخلف کند ۳ – در امانت خیانت نماید

“تحف العقول ص ۳۱۶”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد

(فردای قیامت) به شفاعت من نخواهد رسید

“محاسن ص ۸۰”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

منفورترین چیزهای حلال در پیش خدا طلاق است

“نهج الفصاحه ص ۱۵۷ ، ح ۱۶”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

بهترین یاران کسی است که ناسازگاریش اندک باشد و سازگاریش بسیار

“تنبیه الخواطر معروف به مجموعه ورام ج ۲ ، ص ۱۲۳”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

فرزند آدم وقتی تن تو سالم است و خاطرت آسوده است

و قوت یک روز خویش را داری، جهانگر مباش

“نهج الفصاحه ص ۱۵۹ ، ح ۲۳”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

فرزند آدم، آنچه حاجت تو را رفع کند در دسترس خود داری

و در پی آنچه تو را به طغیان وا می دارد روز میگذار

به اندک قناعت نمیکنی و از بسیار سیر نمی شوی

“نهج الفصاحه ص ۱۵۹ ، ح ۲۴”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

هرکس آبروی مؤمنی را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود

“ثواب الاعمال و عقاب الاعمال ص ۱۴۵”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

از نفرین مظلوم بپرهیز زیرا وی به دعا حق خویش را از خدا میخواهد

و خدا حق را از حق دار دریغ نمی دارد

“نهج الفصاحه ص ۱۶۱ ، ح ۳۵”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

از استعمال سنگ حرام در ساختمان بپرهیزید که مایه ویرانی است

“نهج الفصاحه ص ۱۶۲ ، ح ۳۸”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

عبادت هفتاد جزء است و بالاترین و بزرگترین جزء آن کسب حلال است

“مستدرک الوسایل و مستنبط المسایل ج ۱۳ ، ص ۱۲ ، ح ۱۴۵۸۵”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

از فراست مؤمن بترسید که چیزها را با نور خدا می نگرد

“کافی (ط-الاسلامیه) ج ۱ ، ص ۲۱۸ ، ح ۳”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

از دنیا بپرهیزید، قسم به آن کس که جان من در کف اوست که

دنیا از هاروت و ماروت ساحرتر است

“نهج الفصاحه ص ۱۶۳ ، ح ۴۴”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

از نفرین مظلوم بترسید که چون شعله آتش بر آسمان میرود

” نهج الفصاحه ص ۱۶۳ ، ح ۴۷″

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

براى هر چیزى زکاتى است و زکات بدنها روزه است

“کافى (ط-الاسلامیه) ج ۴، ص ۶۲”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

دو چیز را خداوند در این جهان کیفر میدهد:

تعدی و ناسپاسی پدر و مادر

“نهج الفصاحه ص ۱۶۵ ، ح ۵۸”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

هر کس از شما در خوردن قسم جدیتر است به جهنم نزدیکتر است

“نهج الفصاحه ص ۱۶۶ ، ح ۶۴”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

در طلب دنیا معتدل باشید و حرص نزنید

زیرا به هر کس هر چه قسمت اوست می رسد

“شرح فارسی شهاب الاخبار ص ۳۲۰ ، ح ۵۱۸”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

رمضان ماهى است که ابتدایش رحمت است

و میانه اش مغفرت و پایانش آزادى از آتش جهنم

“کافى (ط-الاسلامیه) ج ۴، ص ۶۷”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است

آنگاه نیکی به پدر و مادر، آنگاه جنگ در راه خدا

“نهج الفصاحه ص ۱۶۷ ، ح ۷۰”

احادیث حضرت محمد ( ص ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Mohammad ( PBUH

محبوبترین بندگان در پیش خدا پرهیزگاران گمنامند

“مجموعه ورام ج ۱ ، ص ۵”

 

دسته بندی : احادیث حضرت محمد ( ص )

paray بازدید : 504 یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 نظرات (0)

احادیث حضرت فاطمه ( س ) سری اول

حدیث حضرت فاطمه

احادیث حضرت فاطمه ( س ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Fatima ( SA

خداوند امر به معروف را براى اصلاح مردم قرار داد

“بحار الأنوار ، ج ۶ ، ص ۱۰۷”

احادیث حضرت فاطمه ( س ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Fatima ( SA

در خدمت مادر باش، زیرا بهشت زیر قدم هاى مادران است

“کنزالعمّال ، ح ۴۵۴۴۳”

احادیث حضرت فاطمه ( س ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Fatima ( SA

آن گاه که در روز قیامت برانگیخته شوم

گناهکاران امّت پیامبر اسلام را شفاعت خواهم کرد

“إحقاق الحقّ ، ج ۱۹ ، ص ۱۲۹”

احادیث حضرت فاطمه ( س ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Fatima ( SA

اگر به آنچه تو را به آن فرمان مى دهیم عمل کنى

و از آنچه برحذر مى داریم دورى کنى

از شیعیان مایى و الاّ هرگز

“بحار الأنوار ، ج ۶۸ ، ص ۱۵۵”

احادیث حضرت فاطمه ( س ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Fatima ( SA

از دنیاى شما محبّت سه چیز در دل من نهاده شد:

تلاوت قرآن، نگاه به چهره پیامبر خدا و انفاق در راه خدا

“نهج الحیاه ، ح ۱۶۴”

احادیث حضرت فاطمه ( س ) سری اول

( Hadiths of the Prophet Fatima ( SA

paray بازدید : 295 یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 نظرات (0)

احادیث امام علی (ع) سری اول

حدیث امام علی

احادیث امام علی ( ع ) سری اول

( Hadiths of Imam Ali ( AS

هر کس اطمینان داشته باشد که آنچه خداوند برایش تقدیر کرده است به او مى ‏رسد

دلش آرام مى ‏گیرد

“تصنیف غررالحکم و دررالکلم  ص ۱۰۴، ح ۱۸۴۹”

احادیث امام علی ( ع ) سری اول

( Hadiths of Imam Ali ( AS

حرص و تکبّر و حسادت، انگیزه هاى فرو رفتن در گناهانند

“نهج البلاغه (صبحی صالح)، ص۵۴۱ ،حکمت ۳۷۱”

احادیث امام علی ( ع ) سری اول

( Hadiths of Imam Ali ( AS

در شگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اى بوده و فردا لاشه اى است

“نهج البلاغه (صبحی صالح)، ص۴۹۱، حکمت ۱۲۶”

احادیث امام علی ( ع ) سری اول

( Hadiths of Imam Ali ( AS

چه زشت است فروتنى هنگام نیاز و درشتى هنگام بی ‏نیازى

“نهج‏ البلاغه (صبحی صالح)، نامه ۳۱، ص ۴۰۴”

احادیث امام علی ( ع ) سری اول

( Hadiths of Imam Ali ( AS

نیروی تن آدمیان به غذا خوردن است و نیروی جانشان به غذا دادن

“الدعوات ص ۱۴۲ به نقل از کتاب مفاتیح الحیاه”

احادیث امام علی ( ع ) سری اول

( Hadiths of Imam Ali ( AS

بیداری شب باعث سلامتی بدن است

“میزان الحکمه، حدیث ۱۰۷۶۰”

احادیث امام علی ( ع ) سری اول

( Hadiths of Imam Ali ( AS

مردم همانند درختان اند که آبشان یکى است و میوه هایشان گوناگون

“غررالحکم، ج۲، ص۱۳۶، ح ۲۰۹۷”

احادیث امام علی ( ع ) سری اول

( Hadiths of Imam Ali ( AS

خوردن به، قلب ضعیف را قوى، معده را پاک، ترسو را شجاع و فرزند را زیبا مى کند

“تحف العقول، ص ۱۰۱”

احادیث امام علی ( ع ) سری اول

( Hadiths of Imam Ali ( AS

هرگاه مستحبّات به واجبات زیان رساند، (آن مستحبات) سبب نزدیکی به خدا نمی ‏گردد

“نهج البلاغه نسخه مرحوم دشتی حکمت ۳۹”

احادیث امام علی ( ع ) سری اول

( Hadiths of Imam Ali ( AS

هر مرد و زن با ایمانی که از روی مهربانی دست خود را روی سر یتیمی بکشد

خدای متعال به عدد هر مویی که دست خود را روی آن می گذارد یک ثواب برای او می نویسد

“ثواب الاعمال، صفحه ۲۳۷”

احادیث امام علی ( ع ) سری اول

( Hadiths of Imam Ali ( AS

روزه گرفتن در سه روز از هر ماه (پنجشنبه اوّل و آخر ماه و چهارشنبه وسط آن)

و روزه ماه شعبان وسواس سینه و پریشانى هاى دل را از بین مى برد

“وسائل الشیعه، ج ۸ ص ۱۰۴”

درباره ما
در میان انبوه کتاب‌های روایی مسلمانان، ده کتاب نقش محوری دارند. چهار کتاب از این ده عنوان به شیعه و شش عنوان به اهل سنت تعلق دارد. مهمترین کتابهای روایی شیعه، کافی کلینی، تهذیب الاحکام و الاستبصار فیما اختلف من الاخبار شیخ طوسی، و من لایحضره الفقیه شیخ صدوق هستند. مجموع این کتاب‌ها را کتب اربعه یا اصول اربعه نامیده‌اند. در اهل سنت، شش کتاب، صحیح بخاری و صحیح مسلم (که روی هم به صحیحین مشهورند)، و سنن ابی داود، سنن ترمذی، سنن نسائی و سنن ابن ماجه، معتبرترین کتابهای روایی‌اند. مجموع این شش کتاب، صحاح سته نامیده شده‌اند.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 15
  • کل نظرات : 1
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 17
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 18
  • بازدید ماه : 21
  • بازدید سال : 1,845
  • بازدید کلی : 50,099